Digital Round Table “Hoe berekent u de ROI van Master Data Management?”

29 september 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Het communiceren van de bedrijfswaarde van Master Data Management (MDM) aan uw stakeholders kan een uitdaging zijn. Toch is het van cruciaal belang voor zakelijk succes omdat het groei en innovatie ondersteunt; dus waar begint u? En in hoeverre is het besef van het belang van data voor strategie, beleid, oplossingen en richting aanwezig? Als u van plan bent – of midden in een master datamanagement project zit – hoe creëert u dan draagvlak binnen uw organisatie die laat zien waar een goed MDM een aanzienlijk financieel verschil kan maken om de gehele organisatie vooruit te helpen?

De mogelijkheid om (product)ontwikkeling te stroomlijnen en de time-to-market te verkorten, is bepalend voor uw inkomsten. En u wordt gevraagd dit te doen in een ongelooflijk roerige tijd, waarbij handelsoorlogen, Brexit, Covid-19, IoT en steeds weer nieuwe regelgevingen invloed hebben op uw markt.

Om hier goed mee om te gaan, vereist dit toegang tot betrouwbare gegevens van begin tot eind. Bedrijfskritische gegevens worden op meerdere afdelingen gegenereerd en zijn vatbaar voor fouten en inconsistenties. Een MDM platform is essentieel om blijvend te innoveren en uw concurrenten voor te blijven.

Het is belangrijk te weten waar u naar op zoek bent. Maar hoe vindt u de waarde om een compleet beeld te schetsen van de voordelen van MDM? Wie moet u betrekken bij deze zoektocht? Waar begint u? En hoe berekent u de waarde die u vervolgens kunt communiceren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table. De kennissessie wordt gehouden op dinsdag 29 september van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe maakt u inzichtelijk wat de mogelijke waarde is van uw data?
  • Hoe krijgt u het vertrouwen binnen uw organisatie dat Master Data Management de juiste keuze is?
  • Hoe berekent u de ROI van MDM?
  • Is er een stappenplan voor het opleveren van een succesvol MDM-project?
  • Het MDM-project is gelanceerd! Hoe bouwt u nu voort op dit eerste succes naar een succesvolle toekomst?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Stibo Systems. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Stibo Systems

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3