Round Table: Het zichtbaar maken van het complete end-to-end gedrag

18 april 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De digitale transformatie, die de afgelopen twee jaar is versneld, heeft de complexiteit van ICT voor grote bedrijven vergroot. Deze toegenomen complexiteit komt met name ten gevolge van markttrends en nieuwe technologieën. Wie heeft er tegenwoordig niet gehoord van “move to the cloud”, hybride medewerkers, IoT en “Internet is het nieuwe WAN”. In deze digitale transitie is monitoring en zichtbaarheid binnen de gehele technologiestack, met name business kritische applicaties, van groter belang voor het bedrijf. Hoe speelt Full Stack Observability (FSO) een rol in uw digitale transformatie?

Waar ICT ooit een backoffice afdeling was die bepaalde dingen deed voor een organisatie, wordt ICT steeds belangrijker voor bedrijven. Een veel gehoorde kreet is dat ICT meerwaarde creëert voor organisaties. Applicaties zijn tegenwoordig meer en meer direct verbonden met de bedrijfsstrategie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de end-to-end performance van de belangrijkste applicaties cruciaal is voor het functioneren van organisaties als geheel.

Organisaties hebben niet altijd inzicht in welke applicatie het belangrijkst zijn voor de organisatie. Als dit inzicht er wel is, is de vraag hoe de organisatie omgaat met deze applicaties. Vertrouwt de organisatie op de traditionele monitoring mogelijkheden van de netwerk-, hosting en end user afdeling? Of op het trouble ticketing systeem als er een probleem is? Of is er een keuze voor end to end observability waarbij bijvoorbeeld toegewerkt wordt naar een dashboard van de 100 strategisch belangrijkste applicaties? Wat zijn uw huidige uitdagingen van observability en hoe kunnen deze worden overwonnen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Het zichtbaar maken van het complete end-to-end gedrag”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 18 april 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke strategie heeft uw organisatie t.o.v. het hosten van applicaties (cloud, hybrid, SaaS, Iaas, on-prem)?
  • Hoe heeft u uw applicaties gekwalificeerd in uw organisatie?
  • Hoe worden incidenten binnen kernapplicaties gedetecteerd en verholpen?
  • Hoe maakt u het end-to-end gedrag van applicaties zichtbaar en biedt dit voldoende inzicht?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Computacenter en Cisco. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Foto van logo ComputacenterLogo Cisco

RESERVEREN

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug