Round Table: Het menselijke aspect binnen AI en machine learning

12 september 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

Machines halen de mens in! Wat is de impact op onze IT-Security?

Kunstmatige intelligentie is deze dagen een alomtegenwoordig onderdeel van ons leven. Cyberbeveiligingsteams hebben geleerd de snelheid en kracht van AI en machine learning te benutten om hun capaciteiten te versterken. Zelfs tegenstanders maken er steeds meer gebruik van. Machine Learning wordt op korte termijn een van de belangrijkste verdedigingsmiddelen tegen cyberbedreigingen.

Een van de grote uitdagingen waar goed antwoord op gegeven moet worden is de afstemming van de snelheid en de nauwkeurigheid van AI op het menselijke element. Maar wat als de snelheid van innovatie de mogelijkheden van het menselijk intellect overtreft? Hoe staan de Security en IT-verantwoordelijken hier tegenover en wat is hun kijk hierop?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Het menselijke aspect binnen AI en machine learning”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 12 september 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat betekent de huidige ontwikkeling voor de hands on beoefenaar?
  • Wat als de snelheid van de innovatie het menselijke intellect overtreft?
  • De rol van automatisering in de beveiliging van onze digitale wereld.

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner SentinelOne. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

SentinelOne logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug