Round Table: Het belang van infrastructuur beveiliging in een wereld van cyberdreigingen

22 juni 2023
Tijd: 18:00 - 21:00
Woerden

Het beveiligen van infrastructuren is een vorm van security die steeds groter wordt. Door de toename in cyberdreigingen en thuiswerken, lopen organisaties een hoger risico op cyberaanvallen dan ooit te voren. Hackers kunnen niet alleen via cloud een organisatie binnendringen, maar ook via endpoints en netwerken. Het kost organisaties grote moeite om de snel ontwikkelende en uitbreidende cyberdreigingen bij te houden. Waar begint u met het verbeteren van uw beveiligingsstrategie en welke tools en technologieën zijn hierin het meest effectief?

Cybersecurity gaat niet alleen over het beschermen van gebruikers, het juiste inzicht en de juiste reactie als er toch iets gebeurt is even belangrijk. Zeker nu ransomware aanvallen voortdurend tactieken, technieken en procedures (TTP’s) aanpassen, om zo nóg beter te kunnen infiltreren en onder de radar te blijven. Het continue monitoren van infrastructuren als cloud, endpoints en netwerken kost veel tijd. Een achterstallige beveiligingsarchitectuur verminderd de detectie- en reactietijd van minuten naar weken of soms zelfs maanden.

Om de beveiligingsarchitectuur te verbeteren, worden vaak verschillende apparaten en firewalls ingezet om een organisatie te beschermen. Echter, zijn het de securityspecialisten die een organisatie veilig maken. Daarnaast wordt het steeds lastiger om de juiste beveiligingsexpertise aan te trekken en vast te houden. Wat zijn de belangrijkste bedreigingen waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd en hoe kunnen de juiste people, process & technology worden ingezet?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Het belang van infrastructuur beveiliging in een wereld van cyberdreigingen” Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 22 juni 2023 van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun beveiligingsstrategieën up-to-date blijven en worden aangepast aan nieuwe dreigingen?
  • Hoe kan het monitoren van netwerkverkeer, endpoints en systeemlogs bijdragen aan een betere beveiliging van een organisatie?
  • Wat zijn enkele best practices voor het beperken van de toegang tot gevoelige informatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Cisco. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Cisco logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3