Digital Round Table “Het belang van digitalisering in de logistiek”

28 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Voor logistieke dienstverleners heeft het behalen van de deadlines van uw klanten en inzicht bieden aan uw klanten de hoogste prioriteit. Maar in een wereld waar u o.a. te maken heeft met een coronacrisis, welke een enorm piekmoment met zich meebracht in online bestellingen, schepen die geen kant op kunnen en constant veranderende wet- en regelgeving, inclusief de Brexit, is geen enkele dag hetzelfde/heeft u te maken met een verscheidenheid aan uitdagingen. Dat Supply Chain een teamsport is en een goed geoliede machine moet zijn is duidelijk. Maar hoe blijft u uw klanten dezelfde kwaliteit bieden, hoe automatiseert u alledaagse taken, hoe verwerkt u de enorme stroom aan data en blijft u daarnaast ook de concurrentie nog voor?

Om te voldoen aan de veranderingen binnen de Supply Chain van vandaag moet uw organisatie voldoende mee kunnen veren en samenwerken met ketenpartners. Daarbij dienen de diverse bedrijfsprocessen op een zo efficiënt mogelijke manier worden beheerd. Hierbij hoort ook het vermijden van dubbel werk dat u krijgt door onvoldoende integraties met uw handelspartners, het automatiseren van veelvoorkomende processen, het inzichtelijk kunnen maken van statussen en deadlines en het tijdig kunnen ingrijpen bij problemen/incidenten.

Het is van cruciaal belang om de juiste weg in te slaan voor de organisatie maar ook voor uw klanten. Is automatisering de heilige graal naar succes? En waar ligt de behoefte van uw organisatie en van de klant?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben organiseren we de Digital Round Table: ‘Hoe belang van digitalisering in de logistiek’. Deze digitale kennissessie vindt plaats op dinsdag 28 september 2021 van 10.00 uur tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Gebruik van portalen en mobile apps: hoe voldoet u aan uw klantbehoeften?
  • Het verwerken van alle data is een uitdaging. Hoe combineert u datagebruik, netwerk en applicaties?
  • Supply Chain Collaboratie: hoe kunnen integraties een geautomatiseerd proces creëren met de door u gekozen vervoerders en handelspartners?
  • Shift naar e-commerce: kans of bedreiging?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner BluJay. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

BluJay logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5