Round Table “Het belang van ‘Critical Infrastructure’ security”

14 december 2021
Tijd: 11:30 - 14:00
Mechelen

U heeft als verantwoordelijke ongetwijfeld vele ICT uitdagingen, maar het verbeteren van de beveiliging van uw deel van de Belgische kritische infrastructuur is allicht prioritair. Opkomende dreigingen en aanvallen hebben de grenzen van traditionele IT security blootgelegd. Sommige dreigingen zijn niet te voorzien, terwijl het verminderen van alle mogelijke risico’s niet altijd kosteneffectief is. Hoe beveiligt u de kritische infrastructuur op een effectieve manier?

Het elektriciteitsnet, transportnetwerk en informatie- en communicatiesystemen behoren tot de zogenaamde “kritische infrastructuren” van ons land. Ze zijn essentieel voor het in stand houden van vitale functies in onze dagelijkse maatschappij.

Beschadiging of vernietiging van de kritische infrastructuur door natuurrampen, terrorisme en criminele activiteiten kan negatieve gevolgen hebben voor de veiligheid van uw bedrijf, maar ook de werknemers en omgeving. Wat is er voor nodig om de kritische infrastructuur veilig te beheren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Het belang van ‘Critical Infrastructure’ security”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 14 december 2021 van 11.30 tot 14.00 uur. Tijdens dit exclusieve invitation-only event nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat is kritische infrastructuur voor uw organisatie?
  • Hoe kan u al het inkomend, uitkomend en lateraal verkeer op uw netwerk monitoren?
  • Hoe pakt u de kwetsbaarheden in uw kritische infrastructuur aan om aanvallen te voorkomen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Trend Micro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Trend Micro

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2