Round Table “Het beheren van zorgdata aan de edge”

25 januari 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De globale pandemie heeft ontwrichting en onrust veroorzaakt in elke sector van de economie, met name in de zorgsector. In 2020 is de digitale transformatie binnen de zorgsector versneld, maar om de voortgang in de goede richting te houden, moeten IT-leiders grip krijgen op de resulterende explosie van data. Onderzoek wijst uit dat een derde van de zorgorganisaties ervaart te veel data te hebben voor hun systeem. Hoe kan uw organisatie de overload aan data beter beheren en dit transformeren tot inzicht en zakelijke voordelen?

Een van de erfenissen van de laatste twee jaren is de stapsgewijze verandering in de adoptie van technologie, virtuele oplossingen en digitale diensten. Terwijl de pandemie zorginstellingen met nieuwe uitdagingen belastte, toonde het hun vermogen om zich snel aan te passen en nieuwe oplossingen te bedenken. Door digitale tools te omarmen werd het consumentengedrag verandert en werden verwachtingen waargemaakt. Deze golf aan technologie heeft bijgedragen aan een golf van data.

Om de snelgroeiende datastroom te beheren, zoeken organisaties naar manieren om data efficiënter te verwerken. Veel organisaties verkennen edge-technologieën, waar data gegenereerd, verwerkt en geanalyseerd kan worden als bron. Wat zijn de voordelen van het beheren van zorgdata aan de edge? Hoe houdt u de data efficiënt en veilig?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Het beheren van zorgdata aan de Edge”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 25 januari van 10.00 tot 13.00 uur. Deze sessie is onderdeel van een benchmarkonderzoek waar u inzicht krijgt in het opzetten van een hybride campus. We nodigen u uit om deze onderwerpen met uw vakgenoten te bespreken om kennis te delen, nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe zorgt uw organisatie voor een efficiënte en veilige datastrategie terwijl data aan de edge wordt beheerd?
  • Welke uitdagingen en kansen komen voort uit de versnelde digitale transformatie?
  • Hoe transformeert uw organisatie data aan de edge naar bedrijfsresultaten?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Aruba. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

aruba-logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< nov 2023 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3