Digital Round Table “Herpak het inzicht en de security binnen de digitale werkplek”

9 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De huidige omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat thuis- en op afstand werken binnen no-time de nieuwe norm werd. Webapplicaties en SaaS-diensten worden hierdoor veel meer rechtstreeks benaderd. Helaas zorgt dit ervoor dat er centraal minder inzicht is in wat de gebruikers doen en hoe applicaties performen. Daarnaast is security niet langer consistent door de verschillende toegangsmethoden en vormen waarin applicaties worden afgenomen. Hoe behoudt u het inzicht zodat u snel tot actie over kunt gaan?

Hoe zorgt u ervoor dat security policies op iedereen van toepassing zijn ongeacht locatie, device en applicatie zodat uw thuiswerkers productief en veilig kunnen blijven werken? Hoe ontlast u daarbij uw datacenter en de groei van de connectiviteitskosten? En hoe behoudt u het totale inzicht?

De toename van allerlei videocollaboratie tools als Webex en Teams, die uw medewerkers nu hard nodig hebben om efficiënt te kunnen blijven werken, zorgt voor een grote toename van dataverkeer. In veel gevallen dient vanwege security-vereisten dit verkeer naar het eigen datacenter gehaald te worden. Dit zorgt voor een grote groei in de hoeveelheid data/bandbreedte die verwerkt moet worden, wat kan leiden tot hogere connectiviteitskosten, meer en duurdere apparatuur in het datacentrum en daarnaast ook voor meer vertraging.

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Herpak het inzicht en de security binnen de digitale werkplek”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 9 maart 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe zorgt u ervoor dat security policies op iedereen van toepassing zijn ongeacht locatie, device en applicatie?
  • Hoe implementeert u een Zerotrust architectuur?
  • Hoe maakt u inzichtelijk wat er echt gebeurt op het netwerk en hoe beheerst u de user experience van alle applicaties ook als zij in de Cloud draaien of als SaaS-dienst worden afgenomen?
  • Hoe vereenvoudigt u het inkopen van cybersecurity diensten en houdt u de kosten van cybersecurity beheersbaar?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en Microsoft. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 Microsoft

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30