Digital Round Table “Herpak het inzicht en de security binnen de digitale, flexibele werkplek”

23 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Van de huidige IT-leiders in de productie wordt verwacht dat ze innovatieve en strategische bedrijfsinitiatieven ondersteunen, zoals het leveren van diensten aan wereldwijd verspreide faciliteiten of het verminderen van stilstand van de fabriek. De meeste van uw middelen worden echter besteed aan kern- en legacysystemen en dure high-end werkstations. Het gebruik van cloud computing en desktopvirtualisatie om IT-operaties en -infrastructuur te centraliseren en te stroomlijnen kan hierbij helpen. Maar waar begint u?

Het verminderen van stilstand van de fabriek, voldoen aan productieschema’s en de mogelijkheid om snel op te schalen naar veranderende bedrijfscycli moet prioriteit hebben. Daarnaast is het mogelijk maken van mobiliteit van het personeel, zeker in de huidige omstandigheden, nog belangrijker geworden. Webapplicaties en SaaS-diensten worden hierdoor veel meer rechtstreeks benaderd. Helaas zorgt dit ervoor dat
er centraal minder inzicht is in wat de gebruikers doen en hoe applicaties performen. Daarnaast is security niet langer consistent door de verschillende toegangsmethoden en vormen waarin applicaties worden afgenomen.

Hoe behoudt u het inzicht zodat u snel tot actie over kunt gaan? Hoe zorgt u ervoor dat security policies op iedereen van toepassing zijn ongeacht locatie, device en applicatie? Hoe ontlast u daarbij uw datacenter en de groei van de connectiviteitskosten?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Herpak het inzicht en de security binnen de digitale, flexibele werkplek”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 23 september van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe kan uw IT-afdeling de dagelijkse werkomgeving faciliteren voor nu en in de toekomst?
  • Wat is nodig voor een veilige, digitale, flexibele werkomgeving?
  • Hoe beschermt u de intellectual property in een wereld waar “anyplace, anywhere, anytime” gewerkt wordt?
  • Hoe maakt u inzichtelijk wat er echt gebeurt op het netwerk en hoe beheerst u de user experience van alle applicaties ook als zij in de Cloud draaien of als SaaS-dienst worden afgenomen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en Microsoft. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Microsoft

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3