Round Table “Herpak de controle over uw Cloud Security” (NL)

4 februari 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

De overstap naar de Cloud is voor veel organisaties onvermijdelijk. Hierbij dient met vele factoren rekening gehouden te worden, waarbij Cloud Security onontbeerlijk is. Deze beveiligingsmaatregelen zorgen voor de bescherming van uw data, naleving van regelgeving, privacy en het instellen van verificatieregels voor de individuele gebruiker. Maar hoe gaat u om met de constant evoluerende dreigingen en hoe biedt u de beste beveiliging die past bij uw infrastructuur?

De voordelen van de digitale transformatie en het gebruik van Cloud zijn duidelijk; organisaties kunnen nu sneller innoveren, apps en services sneller lanceren en dit tegen een fractie van de kosten. Er is echter minder aandacht voor de veiligheidsaspecten. Ook op het gebied van de reis die uw data doormaakt. Op dit punt komen IT, business en beveiliging helaas vaak niet overeen.

Er zijn veel verschillende security aspecten die direct invloed kunnen hebben op uw Cloud omgeving. Maar hoe garandeert u data protectie? Hoe zorgt u voor een vlekkeloze business continuity en data recovery en dit binnen de verschillende cloud omgevingen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Herpak de controle over uw Cloud Security”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 4 februari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Hoe voldoet uw architectuur in de Cloud aan uw beveiligings-beleid?
  • Zal een dynamische beveiligingsaanpak het gemakkelijker maken om zich aan te passen aan eventuele veranderingen in de Cloud omgeving?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw huidige processen de introductie en implementatie van nieuwe technologie niet blokkeren?
  • Is er een stappenplan voor een geïntegreerde aanpak omtrent het afdekken van de security risico’s?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Traxion. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30