Digital Round Table “Herontwerp het onderwijs: Een roadmap naar de Hybride Campus”

25 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

In de afgelopen jaren heeft technologie de manier waarop we lesgeven en leren veranderd, hierdoor zijn eLearning en virtuele klaslokalen mogelijk geworden. Deze digitale platfroms werden een reddingslijn tijdens de pandemie en zullen een sleutelrol blijven spelen om leerlingen en studenten terug naar school te krijgen. Er zijn verschillende manieren om het onderwijs opnieuw vorm te geven, maar de consensus is dat de terugkeer naar school in een hybride omgeving zal plaatsvinden. Deze omgeving behoeft een geheel nieuwe benadering van instructie, faciliteiten en connectiviteit. Hoe realiseert u de Hybride Campus?

Onderwijsinstellingen staan onder constante druk om tegemoet te komen aan de eisen van bestuurders, docenten, medewerkers en studenten. Campussen moeten evolueren om positieve leeromgevingen te creëren en succes mogelijk te maken. Tegenwoordig betekent dit het bieden van onderwijs van hoge kwaliteit zowel binnen en buiten de campus, terwijl studenten en gegevens veilig worden gehouden.

Maar de digitalisering in het onderwijs, in combinatie met de snel veranderende technologieën en toenemende cyberdreigingen, staan IT-middelen en legacy systemen onder druk. Het wordt tijd om een manier te vinden waarop digitale diensten ingezet worden voor betere onderwijsuitkomsten, terwijl de complexiteit van de IT niet toeneemt.

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Herontwerp het onderwijs: Een roadmap naar de Hybride Campus”. Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 25 november van 10.00 tot 13.00 uur. Deze sessie is onderdeel van een benchmarkonderzoek waar u inzicht krijgt in het opzetten van een hybride campus. We nodigen u uit om deze onderwerpen met uw vakgenoten te bespreken om kennis te delen, nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke route kan uw organisatie nemen om een Hybride Campus op te zetten?
  • Welke kansen en uitdagingen komen voort uit de terugkeer van studenten naar een nieuwe hybride omgeving?
  • Welke rol speelt een AI-gedreven netwerk bij het veilig verbinden van digitale student- en faculteitsdiensten?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Aruba. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

aruba-logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30