Digital Round Table: Hebben organisaties AI nodig binnen IAM en informatiebeveiliging?

18 april 2023
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitale transformatie is de afgelopen jaren sterk versneld, waarbij connectiviteit niet langer bepekt is tot interne netwerken en het aantal apparaten blijft toenemen. Dit stimuleert de onderlinge samenwerking, productiviteit en efficiënt werken, maar tegelijkertijd groeit ook de kans op een datalek of andere cyberdreiging. Een sterk Identity & Access Management (IAM) beleid is cruciaal om uw data en business te beschermen, maar het dreigingsveld veranderd constant. Organisaties zouden daarom van preventie over moeten schakelen naar proactieve detectie en respons. Maar hebben uw security professionals wel voldoende inzicht in de gehele IT-omgeving om dit werkbaar te maken?

IAM is een belangrijk onderdeel van de gehele IT-beveiliging, echter hebben veel organisaties te maken met verouderde beveiligingsprotocollen die onvoldoende proactieve bescherming bieden tegen talrijke geavanceerde bedreigingen. Tevens heeft IAM een directe impact op de gebruikerservaringen voor zowel interne gebruikers als externe klanten (B2C, leveranciers, etc).

Digitale identiteiten worden niet enkel gebruikt op het moment van toegang, maar gedurende de gehele digitale interactie met een organisatie. Afwijkend gedrag van een gebruiker wordt niet gedetecteerd door traditionele IAM-oplossingen. Artificial Intelligence (AI) kan een kans bieden voor meer automatisering in de hele identiteitscyclus en tegelijkertijd gebruiksgemak verbeteren voor geautoriseerde toegang en uw team helpen fraude en cyberaanvallen voorkomen. Hoe kan AI op effectieve wijze worden geïntegreerd binnen uw IAM-beleid?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hebben organisaties AI nodig binnen IAM en informatiebeveiliging?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 18 april 2023 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Het dreigingsveld veranderd constant; hoe kan uw IAM-beleid hierop inspelen? Heeft u voldoende inzicht?
  • Welke rol speelt AI binnen uw organisatie? Wordt dit al ingezet voor bijvoorbeeld IAM?
  • Is er een stappenplan omtrent het implementeren van AI gedreven identiteitsanalyses binnen een risico gebaseerde aanpak van IAM?

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3