Round Table “Goede Data Governance; de sleutel tot kwaliteit!” (NL)

24 maart 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

In deze tijd van Big Data en data gedreven organisaties is een gedegen data governance een vereiste. De meeste organisaties zien data dan ook steeds vaker als strategische asset. Welke stappen moet u nemen om ‘in control’ te komen van uw data en informatiestromen.

In deze tijd van Big Data en data gedreven organisaties is een gedegen data governance een vereiste. De meeste organisaties zien data dan ook steeds vaker als een strategische asset om concurrentievoordeel te behalen. Ondanks deze heldere visie, staan veel organisaties in de praktijk nog voor verschillende uitdagingen zoals silo-applicaties, gebrek aan samenwerking tussen afdelingen en delen van data in de organisatie. Maar wat is data governance? Mensen, processen en IT? En van wie is de data? En wie mag er wat mee doen?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Goede Data Governance; de sleutel tot kwaliteit!” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 28 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat verstaan we onder data governance? (mensen, processen en IT)
  • Hoe start ik en wat komt er eerst? Datakwaliteit of data governance?
  • Hoe breng ik mijn data governance, ondanks een wirwar aan belangen en raakvlakken binnen de organisatie, zo optimaal mogelijk in praktijk?
  • Welke voorwaarden zijn te benoemen voor een succesvolle implementatie?
  • Hoe ga ik om met ‘nieuwe’ databronnen zoals Social Networkdata en sensordata?
  • Van wie is data? En wie mag wat ermee?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner IBM. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IBM

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2