Digital Round Table’Futuring the network’; wat is in 2025 nog het belang van networking binnen een IT-omgeving?”

21 januari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Op het gebied van IT-infrastructuren volgden de technologische ontwikkelingen zich in de afgelopen jaren snel op. De trend die daaruit volgt op het gebied van cloud oplossingen vraagt van organisaties om aanpassingen door te voeren binnen de huidige architectuur. Dat geldt voor alle onderdelen, zo ook voor de verbindingen (networking). De toename van data en het gebruik van applicaties eisen het maximale van uw IT-omgeving. Welke rol speelt het netwerk nog, wat is het belang daarvan en welke ontwikkelingen zijn voor u van toepassing?

De blijvend veranderende impact op uw IT-omgeving door de ontwikkelingen in de IT, zoals Big data, Internet of Things en de ‘As a Service’-oplossingen, zetten organisaties voor belangrijke keuzes die ook nog toekomstbestendig moeten zijn.

Zo ook op het gebied van ‘networking’, waar taken constant veranderen. Ontwikkelingen waarbij het netwerk steeds meer geïntegreerd wordt, stelt ons de vraag; bestaat een ‘stand-a-lone’ netwerk nog? Of de trend waarbij organisaties hun eigen platform willen door ontwikkelen, waarbij een vendor lock-in de bottleneck kan zijn voor ‘OpenSource communities’. Belangrijke keuzes voor de toekomst die we graag bespreken met elkaar.

Herkenbaar of compleet nieuw voor u? Daarom organiseren we deze Digital Round Table: ‘Futuring the network’; wat is in 2025 nog het belang van networking binnen een IT-omgeving?”

Deze vakinhoudelijke bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 21 januari 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat is het verschil van het netwerk van nu en in de toekomst?
  • Wat is de impact van ‘network automation’?
  • Wat zijn de Open Source mogelijkheden op het netwerk?
  • Hoe ontwikkel je een toekomstbestendig netwerk?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Dell Technologies en It Creation. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation

 

Logo Dell Technologies

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2