Digital Round Table “Futuring the network”; de toegevoegde waarde van networking in 2025.”

17 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Op het gebied van IT-infrastructuren volgden de technologische ontwikkelingen zich in de afgelopen jaren snel op. Dat geldt voor alle onderdelen, zo ook voor de verbindingen (networking). De toename van data en het gebruik van applicaties eisen het maximale van een IT omgeving, omdat dit net een upgrade heeft gemaakt naar een nieuwe vorm, zoals hybride of een eigen datacenter. Wat kan het netwerk toevoegen en welke keuzes kunt u daarin maken? Welke ontwikkelingen zijn voor u van toepassing?

Zo ook op het gebied van ‘networking’, waar taken constant veranderen. De trends open source en network automation zet bedrijven en organisaties voor de keuze van een nieuwe architectuur. Ontwikkelingen waarbij het netwerk steeds meer geïntegreerd wordt, stelt ons de vraag; bestaat een ‘stand-a-lone’ netwerk nog? Of de trend waarbij organisaties hun eigen platform willen door ontwikkelen, waarbij een vendor lock-in de bottleneck kan zijn voor ‘Open Source communities’. Belangrijke keuzes voor de toekomst die we graag bespreken met elkaar.

Herkenbaar of compleet nieuw voor u? Daarom organiseren we deze digitale ronde tafel: “Futuring the network”; de toegevoegde waarde van networking in 2025. Deze vakinhoudelijke bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 17 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat is de rol van het netwerk van nu en in de toekomst bij IT op locatie of bij een hybride infrastructuur?
  • Wat is de impact van ‘network automation’ en wat zijn de Open Source mogelijkheden?
  • Welke keuzes zijn er te maken voor het toekomstige netwerk?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IT Creation en Dell Technologies. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation    Dell Technologies

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug