Round Table “Financiële dienstverlening en digitale transformatie: Hoe geeft u vorm aan uw digitale onderneming?” (NL)

21 januari 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

Door het tempo waarin nieuwkomers de financiële markt betreden neemt de druk op uw organisatie verder toe. Marktonderzoek laat zien dat steeds meer financiële dienstverleners zich richten op de moderne cloud architecturen en technologieën als basis voor hun digitale Enterprise Infrastructure. Hoe pakt u de digitale transformatie aan?

Infrastructuur en technologie zijn binnen financiële instellingen meestal opgedeeld in silo’s en werken onafhankelijk van elkaar. Dit maakt het lastig om in- en externe klanten een gemeenschappelijke digitale ervaring te geven en verhoogt de kosten aanzienlijk. Het herinrichten van de onderneming voor wat betreft infrastructuur, data, applicatie en de beschikbaarstelling daarvan, biedt klanten een complete digitale beleving.

Is het een vereiste om van silo-bedrijfseenheden over te stappen naar een (hybride) Cloud infrastructuur? Is dit de manier waarop u uw klanten een geïntegreerde uniforme beleving kunt aanbieden, die flexibel inspeelt op hun veranderende verwachtingen?

Of u nu kiest voor een klant-en-klaar of maatwerk oplossing; de keuzes blijven lastig. Veel leveranciers zeggen de heilige graal te hebben uitgevonden, maar is dit echt zo? Welke mogelijkheden zijn er en waar haal je de juiste informatie vandaan?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Financiële dienstverlening en digitale transformatie: Hoe geeft u vorm aan uw digitale onderneming?”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 21 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn uw huidige aandachtspunten om een veilige uniforme beleving te kunnen aanbieden?
  • Welke uitgangspunten zijn voor u belangrijk om te komen tot een IT-infrastructuur die snel en maximaal in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt?
  • Hoe kijkt u tegen Hyperconverged infrastructuren aan?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw huidige processen niet vastlopen door de introductie van nieuwe technologie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fujitsu en Nutanix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Afbeeldingsresultaat voor fujitsu logo

Nutanix

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2