Digital Round Table “Staat uw Security wel hoog genoeg op de C-level agenda?”

23 juni 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Lange tijd is het managen van de IT-diensten, en dan voornamelijk het security deel, geen kernactiviteit geweest. Mede door digitale transformatie, de in de media breed uitgemeten
cyberaanvallen, de verscherpte (privacy)wet- en regelgeving en het gebruik van de vele verschillende devices, beseffen steeds meer organisaties dat security moet meegroeien met de ambities van uw organisatie. Security is meer een kritische succesfactor geworden, zeker als een organisaties wil groeien en innoveren. De vraag is in hoeverre het besef van het belang van security vertaald wordt in strategie, beleid, oplossingen en in een adequate uitvoering? Kortom, staat security wel hoog genoeg op de C-level agenda?

Een C-level executive weet wat de belangrijkste processen zijn, wat de core business is. Maar nu de digitale transformatie om zich heen grijpt, is het goed mogelijk dat accenten verschuiven, prioriteiten veranderen en bepaalde klantsegmenten interessanter worden. Dat betekent ook dat het zwaartepunt van bedrijfsprocessen verandert. Securityrisico’s veranderen ook mee. Als CXO moet hier adequaat op ingespeeld worden.

Om grip te krijgen op de security van uw organisatie dienen er prioriteiten gesteld te worden, welke rekening houden met (toekomstige) ontwikkelingen van uw organisatie. Maar hoe behoudt
u de aandacht op het implementeren van innovaties én het flexibel meebewegen binnen uw markt? Hoe houdt u uw medewerkers binnen alle lagen van de organisatie scherp op de impact van een
goede security? En op welke wijze creëert u een helikopterview binnen de gehele security-keten?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Staat uw Security wel hoog genoeg op de C-level agenda?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 23 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe brengt u securityrisico’s en dreigingen in kaart en hoe kwalificeert u de business impact van deze?
  • Welke maatregelen neemt u om up-to-date te blijven met een groeiende, innovatieve organisatie?
  • Hoe geeft u een invulling aan het beheren en beheersen na de implementatiefase?
  • Hoe blijft u alle betrokkenen uitdagen de kosten op het gebied van security laag te houden zodat u kunt blijven concurreren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Telindus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Partner Telindus

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2