Digital Round Table “Digitalisering anno 2020:10 jaar in 3 maanden, een digitale revolutie of digitale ramp?”

8 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Door de ontwikkelingen in de afgelopen maanden is de digitalisering bij veel bedrijven en organisaties in een stroomversnelling gebracht en waren ze genoodzaakt om snelle besluiten te nemen op IT-gebied. Groot topic is de andere manier van werken, op andere plekken dan het traditionele kantoor.

Hierdoor zijn in een kort tijdsbestek veel oplossingen gerealiseerd, maar hoe blij wordt de medewerker van deze oplossingen? En hoe bestendig zijn ze, hoe passen deze in de fase die nu aangebroken is en hoe zorg je voor een optimale samenwerking?

Aan de andere kant speelt nadrukkelijk mee dat veel bedrijven in deze onzekere tijden geen grote IT-investeringen doen, maar vooruitkijkend naar de toekomst flexibel willen kunnen op- en afschalen. Hoe kun je daar mee omgaan? Het is cruciaal om medewerkers een goede werkplek te geven waar ze met al hun apps, data en diensten kunnen (samen-) werken. Aan de ene kant wil elke organisatie een aantrekkelijke werkgever zijn voor de nieuwe generatie en kunnen werken vanaf elke locatie, aan de andere kant heeft de IT-afdeling te maken met beschikbaarheid, beveiliging, allerlei soorten applicaties en integraties en de mogelijkheden die public cloud biedt. Hoe gaat u hier mee om?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Digitalisering anno 2020: 10 jaar in 3 maanden, een digitale revolutie of digitale ramp?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 8 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze digitale kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Heeft Corona voor u een digitale revolutie of juist digitale ramp veroorzaakt?
  • Het nieuwe kantoor i.p.v. Het nieuwe werken: is de eindgebruiker nu blijer dan voorheen?
  • Hoe voorkomt u dat de ICT-afdeling de controle verliest door de moderne werkplek?
  •  Is de Hybrid Cloud van vandaag, de opstap naar Public Cloud van morgen?
  • Complexe netwerkinfrastructuren zijn een obstakel voor de migratie van apps naar de Cloud

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en PQR. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

PQR

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2