Round Table “De digitale werkplek van de toekomst” (NL)

9 september 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Assen

De fysieke werkplek verandert steeds meer in een mobiele werkplek. Zorgmedewerkers moeten hier erg aan wennen en blijken in de praktijk weerstand te bieden tegen deze ontwikkeling. Daarnaast staat u voor een andere grote uitdaging; hoe kunt u uw informatievoorziening klaarstomen voor het altijd en overal werken? Maar het feit blijft, een heldere visie is noodzakelijk.

De eerste prioriteit van uw zorgmedewerkers is het bieden van zorg. Het belang van een duidelijke en heldere visie zal dan ook zijn dat de zorgmedewerkers het werk altijd en overal kunnen voortzetten. Zonder afbreuk te doen aan de huidige AVG wet- en regelgeving.

Hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekken klaar zijn voor morgen en dat ze een optimale bijdrage leveren aan het zorgproces? Hoe geeft u vorm aan uw informatiebeleidsplan waarbij er ook wordt gekeken naar de toekomst? En hoe zorgt u ervoor dat de zorgmedewerkers snel en veilig informatie kunnen delen?

Omdat veel zorginstellingen met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “De digitale werkplek van de toekomst”. Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 9 september van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat gaat er gebeuren met de werkplek in de zorg?
  • Hoe richt u het “altijd en overal werken” in binnen de verschillende afdelingen?
  • Hoe gaat u om met de opslag van gegevens (met het oog op bijv. AVG)?
  • Op welke manier kunt u de medewerkers meenemen in de toekomstige veranderingen en weerstanden voorkomen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Switch IT Solutions. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Switch IT Kennispartner

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5