Digital Round Table ”Digitale transformatie in tijden van Corona, baanbrekende doorbraak of digitale ramp?” (BE)

1 december 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Corona heeft in 2020 bij veel bedrijven en organisaties gezorgd voor een versnelling in digitale transformatie. De focus lag hierbij voornamelijk op het mogelijk maken van werken op afstand, maar toch samen. In korte tijd zijn hier veel oplossingen gerealiseerd, maar hoe toekomst bestendig zijn ze? Nu 2021 voor de deur staat en Corona nog niet van de kaart is moeten er nieuwe plannen gemaakt worden. Hoe pakt u dat aan?

Veel IT-teams hebben zich gericht op de korte termijn problemen die ontstaan zijn door Corona. ‘The show must go on‘ was prioriteit nummer één. Nu de situatie voortduurt is het tijd om de onderliggende problemen aan te pakken. De introductie van nieuwe tools, devices en manieren van samenwerken brengen vaak weerstand met zich mee. Het vraagt een benadering vanuit de menselijke kant, maar hoe doet u dat? Tegelijkertijd verandert de workload en rol van IT-support. Hoe behouden uw teams de volledige grip op het veranderende IT-landschap?

Aan de andere kant speelt nadrukkelijk mee dat veel bedrijven in deze onzekere tijden geen grote IT-investeringen doen, maar naar de toekomst toe flexibel willen kunnen op- en afschalen. Hoe daarmee omgaan? Het is cruciaal om medewerkers een goede werkplek te geven waar ze met al hun apps, data en diensten kunnen (samen-) werken. Aan de ene kant wil elke organisatie een aantrekkelijke werkgever en kunnen werken vanaf elke locatie hoort daarbij; aan de andere kant staan IT-afdelingen voor uitdagingen zoals beschikbaarheid, beveiliging, de hoeveelheid aan applicaties en integraties en de mogelijkheden die public cloud biedt. Hoe gaat u hier mee om?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table:”Digitale transformatie in tijden van Corona, baanbrekende doorbraak of digitale ramp?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 1 december van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze digitale sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Heeft Corona voor een digitale doorbraak gezorgd of voor een digitale ramp?
  • Samenwerken vanaf afstand het nieuwe normaal: Hoe benadert u dit vanuit het menselijk perspectief?
  • Hoe maakt u uw soft- en hardware budgetten weer inzichtelijk en voorspelbaar?
  • Welke onderdelen blijft u zelf doen en welke mogelijkheden biedt de cloud?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner ASPEX. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Aspex Logo

 

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5