Digital Round Table “Digitale Transformatie – De oplossing voor foutloze financiële processen?”

8 december 2021
Tijd: 10:00 - 13:00
Amersfoort

De versnelde digitale transformatie heeft binnen veel organisaties voor een verandering in werkprocessen gezorgd. Dit is ook het geval voor de financiële- en governance-processen zoals Purchase to Pay (P2P) en Order to Cash (O2C). Er zijn vaak veel handmatige acties en papierwerk nodig, maar er is behoefte aan een automatisering van deze processen. Huidige systemen zijn hier echter vaak niet op ingericht. Hoe gaat uw organisatie om met de digitalisering van de financiële processen?

Ondanks dat veel organisaties al een slag hebben gemaakt in de digitale transformatie van financiële processen door het gebruik van systemen zoals SAP, zijn er vaak een aantal arbeidsintensieve- en foutgevoelige handmatige taken die in een proces voorkomen. Deze fouten kunnen grote gevolgen hebben op de compliancy, efficiëntie en veiligheid van een organisatie. Welke processen zijn voor u het meest belangrijk om te digitaliseren? Hoe maakt u de digitale transformatie van financiële processen mogelijk?

We zien veel organisaties die worstelen met dit fenomeen. Daarom bent u uitgenodigd voor de interactieve Round Table: “Digitale Transformatie – De oplossing voor foutloze financiële processen?”.

Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 8 december van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat uw organisatie om met de digitalisering en automatisering van de financiële processen?
  • Welke processen hebben het meeste profijt van een digitalisering binnen uw organisatie?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen van deze digitale transformatie?
  • Hoe zorgt uw organisatie voor een digitalisering van deze processen, zonder disruptieve gevolgen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Dynatos. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

dynatos

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5