Digital Round Table: Digitale gezondheid bepaalt de toekomst van de zorg

16 mei 2023
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitalisering binnen de zorg is inmiddels een voorwaarde voor de door-ontwikkeling en innovatie van toekomstbestendige zorg. Het momentum is nu om een stap te maken naar de noodzakelijke transformatie, althans volgens minister Conny Helder. Daarnaast kan digitalisering ook een belangrijke voorwaarde zijn voor het verbeteren van de informatievoorziening naar cliënten en medewerkers. Wat is het juiste stappenplan hier naar toe voor uw organisatie en hoe speelt u in op de uitdagingen die u op deze route tegenkomt?

Kwalitatief goede zorg waarbij de cliënt centraal staat heeft prioriteit. Echter, staan zowel medewerkers als budgetten onder druk. Dit kan mogelijke implementatie van nieuwe innovaties belemmeren. Aan de andere kant dragen innovaties ook bij aan het werkplezier van medewerkers, omdat het een goede en veilige werking van de talrijke zorgapplicaties bevordert

Wat voor uw organisatie de beste antwoorden zijn hangt af van de cliënten waar uw organisatie de zorg voor levert, de te ondersteunen digitale middelen en de mogelijkheden en beperkingen die er binnen uw organisatie gelden als het gaat om resources. Hoe zorgt een goede bedrijfs- en IT-strategie ervoor dat uw cliënten van goede en veilige zorg worden voorzien? Hoe kan digitalisering bijdragen aan verlaging van de werkdruk?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Digitale gezondheid bepaalt de toekomst van de zorg” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 16 mei 2023 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke uitdagingen en kansen ziet u om door te pakken op de digitalisering van uw organisatie of samen in de keten?
  • Hoe bepaalt u de richting om digitale zorg een onderdeel te laten zijn van kwalitatief goede zorg?
  • Op welke manier kunnen innovaties een rol spelen om nog betere zorg te leveren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Telindus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2