Digital Round Table “Digitale gezondheid bepaalt de toekomst van de zorg”

29 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitalisering binnen de zorg is inmiddels een onmisbaar onderdeel voor de doorontwikkeling van toekomstbestendige zorg. Dankzij het sneller en breder inzetten van digitale toepassingen kon de noodzakelijke zorg ook ten tijde van de coronacrisis doorgang vinden. Digitalisering is een belangrijke voorwaarde voor het kunnen verbeteren van de informatievoorziening naar cliënten en medewerkers. Wat is het juiste stappenplan voor de digitalisering van uw organisatie en hoe speelt u in op de uitdagingen die u op deze route tegenkomt?

Zorg op afstand begint steeds meer doorgang te vinden en daarbij is soepele toegang tot actuele cliëntinformatie nodig. Daarnaast kan digitalisering ook bijdragen aan het werkplezier van medewerkers omdat het een goede en veilige werking van de talrijke zorgapplicaties bevordert. Hoe zorgt een goede bedrijfs- en IT- strategie ervoor dat uw cliënten van goede en veilige zorg worden voorzien?

Kwalitatief goede zorg waarbij de cliënt centraal staat heeft prioriteit, echter staan zowel medewerkers als budgetten onder druk. Hoe kan digitalisering bijdragen aan verlaging van die druk? Oftewel wat is de basis voor succes met digitale zorg en wat zijn de actuele ontwikkelingen en kansen hierbij?

De Digital Round Table: “Digitale gezondheid bepaalt de toekomst van de zorg” wordt gehouden op dinsdag 29 juni 2021 van 10:00 tot 11:30 uur.

Deze kennissessie is onderdeel van een benchmarkonderzoek waarbij u inzicht krijgt in de digitale gezondheid van uw organisatie. Daarnaast wordt er besproken hoe u regie neemt over de digitalisering van uw organisatie en welke uitdagingen u gedurende deze reis kan verwachten. Wij nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit de afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Welke uitdagingen en kansen ziet u om door te pakken op de digitalisering van uw organisatie?
  • Hoe bepaalt u de richting om  veilig en kosteneffectief digitale zorg een onderdeel te laten zijn van kwalitatief goede zorg?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Telindus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3