Digital Round Table”Uitdagingen binnen Mobile Device Security ”Nu of later?”

15 december 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Sinds het begin van de wereldwijde pandemie werkt bijna 76% van de kenniswerkers nu vanuit huis. Voor veel bedrijven heeft deze verschuiving van de een op andere dag plaatsgevonden en een snelle terugkeer naar kantoor wordt niet verwacht. Bedrijven worden hiermee gedwongen om een hybride model te ondersteunen, waarbij medewerkers zowel thuis als op kantoor kunnen werken. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit altijd en overal zowel veilig als gebruiksvriendelijk kan?

De trend ‘Bring Your Own Device’ (BYOD) in bedrijven van elke omvang zorgt ervoor dat bedrijven een steeds complexere reeks apparaten moeten beheren. Ondertussen vervagen de grenzen tussen zakelijk en persoonlijk gebruik, waardoor beheerders steeds meer worden belast met het beheer van de IT-omgeving.

Hoe kunt u zonder kopzorgen ondersteuning bieden voor BYOD-initiatieven? Hoe kunt u het gedrag van eindgebruikers in de gaten houden als ze apps gebruiken op een andere locatie of op een untrusted device? Wat gebeurt er als zij hun smartphone in de taxi laten liggen? Kunt u dit alles eenvoudig vanuit één centraal punt beheren en controleren? Mobile Device Security staat op dit moment hoog op de agenda van de IT Manager en Security verantwoordelijke. Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Uitdagingen binnen Mobile Device Security “Nu of later?”

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 15 december van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke rol speelt het bewustwordingsproces van de medewerker kijkende naar veilig thuiswerken?
  • Welke impact heeft de introductie van Cloud-applicaties op de beveiligingsmaatregelen van uw organisatie?
  • Geeft Mobile Device Management (MDM) alleen uw organisatie voldoende bescherming?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner MobileIron. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5