Digital Round Table ”Technology Management: Uw IT sturen in tijden van onzekerheid”

24 november 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

In de afgelopen zeven maanden hebben IT-afdelingen ontzettend hard gewerkt om ad-hoc mogelijk te maken met z’n allen extern te gaan werken en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De gemaakte plannen van dit jaar konden rechtstreeks de prullenbak in. We zijn anders gaan ontmoeten, zaken doen en vergaderen. Bovendien is het gebruik van nieuwe tools en devices het ‘nieuwe normaal’. Nu 2021 voor de deur staat en de ontwikkelingen van Covid-19 onzeker zijn staan IT-beslissers voor een grote uitdaging om een nieuw plan te creëren. Hoe gaat u hier mee om?

Veel IT-teams hebben zich gericht op de korte termijn problemen die ontstaan zijn door Covid-19. ‘The show must go on‘ was prioriteit nummer één. Nu de situatie voortduurt is het tijd om de onderliggende problemen aan te pakken. Hoe zit het met de zichtbaarheid van uw IT-landschap? Welke licenties zijn aanwezig? Zijn alle endpoints goed beveiligd? Kan hetzelfde niveau aan support en onderhoud gegarandeerd worden?

Samenvattend zou u moeten kijken naar de zichtbaarheid en beheersbaarheid van uw endpoints. Uw eerdere prioriteitenlijst moet opnieuw worden gepland. Welke prioriteit geeft u aan initiatieven voor klantervaring of digitale transformatie? Moeten er nieuwe projecten worden overwogen om de samenwerking te verbeteren? En hoe zit het met uitgaven voor datacenter- of kantoornetwerken? Welke ondersteunende rol kan Cloud hierin spelen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Technology Management: Uw IT sturen in tijden van onzekerheid”

Deze kennissessie wordt in het Engels gehouden op dinsdag 24 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke impact heeft Covid-19 op uw plannen voor uw IT-organisatie in 2021?
  • Hoe krijgt u een 360 graden zichtbaarheid van uw IT-landschap en endpoints?
  • Hoe houdt u grip op SaaS abonnementen en maakt u soft- en hardware budgetten weer inzichtelijk en voorspelbaar?
  • Welke rol kan de inzet van capaciteit in de vorm van hybride cloud hierin spelen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner SnowSoftware. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

SnowSoftware

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2