Digital Round Table ‘Zorgen rondom de groei en impact van Cyberincidenten: Hoe bescherm ik mijn zorginstelling?’

17 februari 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

IT-security is een van de snelst veranderende domeinen van de techwereld met een scala aan nieuwe tools, technieken en soorten aanvallen die voortdurend opduiken. Naast veranderingen in de IT-security, kampen door de pandemie veel zorginstellingen met uitdagingen zoals de verhuizing naar de cloud, hybride werken en een schrijnend tekort aan mankracht. Uit wereldwijd onderzoek van Cisco Secure blijkt dat een goede integratie en beheer van netwerk/security componenten zorgt voor een vermindering van kosten en risico’s. Hoe beschermt u uw zorginstelling?

Steeds meer zorginstellingen hebben moeite met het verkrijgen van grip in hun security operations. De beschikbare controls zijn veelal niet met elkaar verbonden. En als dit al het geval is, levert dit veelal niet de gewenste inzichten op. Zonder deze inzichten is een effectieve response ondenkbaar.

Hoe krijgt u optimaal inzicht in beveiligingsincidenten en wat is er nodig voor een snelle effectieve response? Op welke wijze is een deel van deze response te automatiseren zodat kostbare resourcing beperkt kan worden? En regelt u de dienstverlening zelf of besteedt u uit aan een Managed Security Provider?

Veel vragen waar we tijdens de Digital Round Table: “Zorgen rondom de groei en impact van Cyberincidenten: Hoe bescherm ik mijn zorginstelling?” met elkaar over van gedachten willen wisselen.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 17 februari 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn uw grootste zorgen rondom IT-security en cyberincidenten?
  • Hoe zorgt uw zorginstelling voor een beter overzicht en beveiliging van uw netwerk?
  • Welke rol kan een XDR-oplossing spelen in het bestrijden van uw IT-security uitdagingen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Cisco en Ingram Micro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3