Digital Round Table: Transparante en proactieve cyberstrategie; bescherming voor- en tegen derde partijen in de OT/IT omgeving

5 juli 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

In een steeds hoger tempo raken OT en IT met elkaar verbonden. Specialistische diensten worden meer en meer op afstand gecontroleerd door derde partijen met alle risico’s van dien. Vaak tot gevolg dat er geen direct inzicht bestaat in de manier waarop deze risico’s bij de betreffende derde partij worden geadresseerd. Dit alles terwijl wet- en regelgeving sterk in ontwikkeling zijn en uw bedrijf op zoek gaat naar passende oplossingen. Hoe kunnen IT en OT hierin elkaar versterken en welke maatregelen kunt u treffen om deze bedreigingen en bijvoorbeeld reputatieschade voor te zijn?

Met het verbinden van de OT- met de IT-omgeving en het hiermee ontsluiten van deze omgevingen neemt het risico rondom cybersecurity navenant toe. Deze complexe omgevingen bieden aanvallers meer mogelijke ingangen. Het is momenteel helaas niet de vraag óf een bedrijf te maken krijgt met cybercrime maar wannéér.

Eén van de grotere uitdagingen op dit moment is het verlenen van beveiligde en gecontroleerde toegang voor externe en eigen medewerkers. Mensen werken niet langer altijd lokaal maar vaker op afstand en verkrijgen hiermee via de IT-voorzieningen toegang tot een of meerdere OT-systemen.

Als reactie op risico’s voor milieu en maatschappij vereisen wetgeving en regulatie een adequate en controleerbare beveiliging waarmee organisaties voor- en tegen deze risico’s worden beschermd.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Transparante en proactieve cyberstrategie; bescherming voor- en tegen derde partijen in de OT/IT omgeving.”

Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 05 juli 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat ziet u als grote bedreigingen of uitdagingen in het cybersecurity landschap waar IT en OT steeds meer met elkaar verbonden raken?
  • Hoe gaat u om met het toelaten van derde partijen in het kritisch OT-landschap in relatie tot de toenemende mate van regelgeving, maatschappelijke belangen en de reputatie van uw bedrijf?
  • Hoe houdt u grip op uw IT en OT-omgeving en weet u waar medewerkers toegang hebben en welke risico’s hier mee zijn gemoeid?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3