Digital Round Table: The connected cloud, motor voor een succesvolle digitale business transformatie

27 september 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

In het ‘post COVID-19 tijdperk’ is cloud een gegeven geworden! Bedrijven zijn ervan overtuigd dat innovatie en toegang tot geavanceerde technologieën in de cloud essentiële onderdelen zijn geworden voor hun bedrijfsstrategie. Echter het realiseren van nieuwe technologieën zoals data en analytics met o.a. AI/ML, IoT en robotisering is niet gemakkelijk. Meer dan de helft van ondernemingen richt zich namelijk op Industrie 4.0-oplossingen waarin deze worden gebruikt, naast hun focus op customer en employee experience. Maar hoe stimuleert u deze digitale innovaties? En welke stappen moeten er genomen worden om uw bedrijfsstrategie te ontplooien?

Het oude netwerk past niet meer in het huidige tijdperk. Van de cloud tot aan de medewerker, van de devices tot aan de fabriekshal, moet de connectiviteit software defined zijn. Met het software gestuurde netwerk als fundament, creëert u een flexibele en transparante infrastructuur die bijdraagt aan de wendbaarheid van de organisatie. Snelle en veilige end-to-end netwerkconnectiviteit kan een digitale transformatie strategie dus maken of breken. Maar hoe voldoet u aan de behoeftes van connectiviteit? En waar moet op letten bij de inrichting hiervan?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “The connected cloud, motor voor een succesvolle digitale business transformatie”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 27 september 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe stimuleert uw bedrijf digitale innovaties? En welke rol spelen cloud, edge en onderliggende netwerktechnologie?
  • Voor welke uitdagingen staat u op het gebied van connectiviteit? En hoe houdt u rekening met exponentiele datagroei, toenemende security bedreigingen en hoe houdt u kosten onder controle?
  • Waarop moet u letten bij het inrichten van connectiviteit naar de hybride cloud en hoe spelen software defined WAN/LAN en P5G hierin een rol?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5