Digital Round Table: The connected cloud, motor voor een succesvolle digital business transformatie

30 juni 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

In het “post Covid19 tijdperk” is Cloud een gegeven geworden! Volgens recente onderzoek blijkt dat de meeste organisaties Cloud als bron tot geavanceerde technologieën voor bedrijfsvernieuwingen zien. Welke rol speelt de combinatie van Edge, Cloud, Connectiviteit en Software Defined Technologies in het verbeteren van de customer en employee experience en in het realiseren van de ambities van uw organisatie? En welke uitdagingen heeft u op het gebied van connectiviteit?

Een traditioneel netwerk past niet meer bij een moderne bedrijfsstrategie waarin innovatie, en transformatie het voortouw nemen. Van elke medewerker tot aan de Cloud, vanaf elk device in de fabriekshal moet de connectiviteit software-defined zijn. Met een “slim” netwerk als fundament creëert u een flexibele en transparante infrastructuur die bijdraagt aan de wendbaarheid van de organisatie. De combinatie van Cloud, Edge en SD-WAN/LAN bieden een blauwdruk voor de digitale transformatie. Snelle en veilige end-to-end netwerkconnectiviteit kan een digitale transformatie strategie dus maken of breken.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: The connected cloud, motor voor een succesvolle digital business transformatie

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 30 juni 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe stimuleert uw bedrijf digitale innovaties? En welke rol spelen cloud, edge en onderliggende netwerktechnologie?
  • Voor welke uitdagingen staat u op het gebied van connectiviteit? En hoe houdt u rekening met exponentiele datagroei, toenemende security bedreigingen en hoe houdt u kosten onder controle?
  • Waarop moet u letten bij het inrichten van connectiviteit naar de hybride cloud en hoe spelen software defined WAN/LAN en P5G hierin een rol?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

 

RESERVEREN

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug