Digital Round Table: Stimuleer verandering in een disruptieve wereld

9 juni 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Het gecompliceerde deel van digitale transformatie is niet de technologie, maar verandermanagement. Transformatiekost veel inspanning, planning en uitvoering. Binnen de organisatie werkt u immers met personeel die gewend zijn aan specifiek systemen – of een specifiek proces, hierdoor is de overgang vaak moeilijk en disruptief. Digitale transformatie mag immers niet veel tijd in beslag nemen en business moet zoals gewoonlijk doorgaan. De uitgaging zit hem in dat verstoringen nu de norm zijn, niet de uitzondering! Hoe gaat uw business om met verandering? En hoe voert u veranderingen door zonder in te leveren op strategie en transformatie?

Het van belang om een ononderbroken zichtlijn te hebben van strategie tot uitvoering om zo obstakels tegen te gaan, is groter dan ooit te voren. Beperkte informatie, onnauwkeurige gegevens en gebrek aan kwaliteitsinformatie zijn ongunstig voor organisatie die strategische veranderingen willen doorvoeren. Organisaties waarbij strategie en adoptie niet verbonden zijn, zullen immers bezwijken onder marktverschuivingen en concurrentie. Toch, zijn er ook diverse belemmeringen zoals; complexe bestuur – of goedkeuringsprocessen, onduidelijke of tegenstrijdige prioriteiten en gebrek aan resources die ervoor zorgen dat innovaties niet uitgevoerd kan worden. Maar hoe zorgt u er nou voor dat strategie, processen, personeel en teams allemaal op één lijn zitten? Zonder disruptieve gevolgen.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Stimuleer verandering in een disruptieve wereld

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 09 juni 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat uw business om m et verandering? En welke belemmeringen spelen er binnen uw organisatie?
  • Hoe dicht u de kloof om  werk te verrichten, zonder in te leveren op strategie en uitvoering?
  • Hoe bewaakt u kwaliteit als snelheid belangrijk is (zonder dat de kosten de pan uit rijzen)?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Planview. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2