Digital Round Table “Hoe gaat real-time visibility uw supply chain-organisatie op een hoger niveau brengen?”

16 september 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Supply chains worden complexer met het blijvend groeiende aantal deelnemers en belanghebbenden. Gerichte transparantie in een supply chain-netwerk is de sleutel tot stabiele en efficiënte operaties. Met de concurrentie in uw rug en de onzekerheid die de maatregelen rondom Covid-19 met zich meebrengen is verwachtingsmanagement en hier direct op kunnen inspelen, belangrijker dan ooit. Real-time tracking stelt supply chain-managers in staat om de oorzaak van inefficiënties en onnodige kosten te herleiden terwijl de klanttevredenheid kan worden verbeterd.

Een real-time oplossing voor transportzichtbaarheid biedt talloze voordelen, zoals het verhogen van de productiviteit voor transportteams, het verbeteren van de operationele efficiëntie, het verminderen van boetes en geschillen en het verbeteren van de klanttevredenheid terwijl de kosten kunnen worden verlaagd.

Hoe zorgt u ervoor dat al deze facetten naadloos op elkaar aansluiten en u hier direct op kunt inspelen als dit niet het geval is? Open en met de juiste verwachtingen communiceren naar zowel uw interne organisatie als met klanten is zeker nu van groot belang. U kunt zich voorstellen dat dit ook talrijke kostenbesparingen met zich meebrengt.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe gaat real-time visibility uw supply chain-organisatie op een hoger niveau brengen?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op woensdag 16 september van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat doet u nu al om uw supply chain activiteiten te optimaliseren?
  • Wat is de consequentie voor u en uw klanten als leveringen niet volgens verwachting aankomen?
  • Hoe behoudt u het overzicht tussen alle schakels in de logistieke organisatie?
  • Hoe zet u real-time trackingsinzichten om in concrete acties?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Shippeo. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Shippeo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2