Digital Round Table: Ontzorg uw IT-infrastructuur: closing the gap tussen IT en zorg

31 maart 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Voor ziekenhuizen is het crucialer dan ooit om de IT-organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten zonder verstoringen van de zorg. Echter bestaat het dagelijkse werk van uw IT-experts voornamelijk uit beheertechnische taken binnen de IT-infrastructuur, zoals monitoring, updates, bugfixes en upgrades, terwijl u hen liever inzet waar zij het verschil kunnen maken op functioneel gebied. Het gat tussen IT en de business, het leveren van goede zorg, wordt hierdoor steeds groter. Hoe brengt u een transformatie tot stand waarbij IT en het bieden van optimale zorg elkaar kunnen vinden?

Het draaiend houden van de IT-infrastructuur is complex en kost veel resources van het IT-team. Hierdoor blijft er veelal te weinig tijd over om het maximale uit innovatieve zorgtoepassingen te halen zoals domotica, apps, e-health en innovatieve applicaties. Terwijl dat soort toepassingen samen het DNA vormen van uw zorginstelling. Hoe kunt u toewerken naar een IT-afdeling die meer een regiefunctie heeft en zich kan richten op verbeteringen en innovaties? Hiermee wordt ook betalen naar verbruik mogelijk: de kosten van de infrastructuur schaalt automatisch mee met de behoefte van uw organisatie. Dus betalen voor de IT-capaciteit die u nodig heeft (opex) in plaats van vooraf investeren (capex) in capaciteit die (nog) niet wordt gebruikt.

Bepaalde specialistische kennis en specifieke vaardigheden heeft u absoluut niet dagelijks nodig in uw IT-team. Het is ook vaak niet haalbaar om alles te weten over uw volledige IT-omgeving. Hoe zorgt u dat uw IT-expertsmeer tijd overhouden om meerwaarde te kunnen bieden op een betere aansluiting tussen IT en het werk-proces en innovaties? Zorgt het (deels) uitbesteden van de technische infrastructuur voor een meerwaarde op functioneel niveau?

Omdat veel zorginstellingen met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Ontzorg uw IT-infrastructuur: closing the gap tussen IT en Zorg?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 31 maart 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke uitdaging komt u tegen met beheertechnische taken binnen uw IT-infrastructuur?
  • Hoe biedt u meerwaarde op functioneel niveau?
  • Capex vs. Opex; welke invloed heeft het op uw IT-organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners PQR en Uniserver. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

PQR-Logo-Final-Outline_WHITE_BOXED

Uniserver

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< nov 2023 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3