Digital Round Table ”Hoe kan user adoptie en change management bijdragen aan betere teamsamenwerking en werkgeluk op afstand?”

24 november 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

HR en IT, twee totaal andere werkterreinen en toch veel overeenkomsten. De constante spagaat tussen presteren en medewerkers ontwikkelen en tevreden houden. Krappe budgetten en de noodzaak tot innoveren, werken op afstand en toch overzicht houden, risico’s voorspellen in een tijd van grote onzekerheid. Hoe gaan uw vakgenoten hiermee om?

We willen de investeringen in medewerkers en IT optimaal laten renderen. We willen meten én weten: mobility, team collaboration en digitale werkplek behoeften, wat is nodig en wat levert het op? Als we dat weten, kunnen we wildgroei in schaduwoplossingen/shadow IT vermijden en dus het rendement verhogen.

Complexe uitdagingen die het uiterste vragen van elke IT en HR manager. De oplossing komt uit onverwachte hoek. Namelijk door de mensen waarmee we samenwerken in de juiste mindset te krijgen. Hierdoor verlopen (verander-) processen soepeler, sneller en met beter resultaat. Werkgeluk noemen we dat. Het klinkt misschien soft, maar het is de beste garantie voor een succesvolle transitie.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Hoe kan een User Adoptie & Change management training voor medewerkers, IT en HR managers helpen?

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op 24 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:change managemen

  • “Keeping the lights on” en toch tijdens je digitale transformatie HR & IT blij maken.
  • Hoe vind je een goede balans tussen investeren in IT en investeren in medewerkers?
  • Wat zijn uw ervaringen in de huidige samenwerking tussen HR en IT
  • Hoe meet je de tevredenheid van je medewerkers (het werkgeluk)?
  • Wat zijn vervolgstappen na een User Adoptie & Change management training?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2