Digital Round Table “Is cloud-native de oplossing naar de toekomst?” (NL)

1 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Na goede eerste stappen naar een private-, public- of hybrid cloud-omgeving draait de wereld in een rap tempo door. De markt blijft veranderen; klanten blijven meer vragen en organisaties moeten mee bewegen om de concurrentie voor te blijven. Genoeg aanbieders spelen hier graag op in, maar organisaties zitten hier al snel aan vast, zonder te kunnen schakelen waarbij de gehele infrastructuur opnieuw moet worden opgebouwd.

Organisaties proberen dichter bij hun klanten te komen om de directe klantbetrokkenheid te vergroten. De vraag naar gepersonaliseerd contact is hoog. Vanuit netwerkoogpunt vereist dit een digitale transformatie die bijna altijd gepaard gaat met een verschuiving naar een cloud-native benadering. Omdat de applicaties dan niet gekoppeld zijn aan een infrastructuur component, kunnen in een hoog tempo nieuwe functies getest en gelanceerd worden.

Bedrijven die inmiddels een cloud-native strategie hanteren, worden flexibeler, bewegen sneller en innoveren op nieuwe zakelijke ideeën. Om de flexibiliteit van ontwikkelaars mogelijk te maken en toch het beveiligingsbeleid en het operationele raamwerk voor de onderneming te behouden, moet u weten waar te beginnen.

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Is cloud-native de oplossing naar de toekomst?Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 1 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Hoe voorkomt u de valkuil van een vendorlock?
  • Hoe vult u het gat tussen tradioneel en moderne applicatie-ontwikkelingen?
  • Is uw applicatielandschap klaar voor de verwachtingen van de toekomst?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en Corelayer. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2