Digital Round Table “Inzicht in cybersecurity – waarom XDR?

7 april 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Nu ‘direct-to-cloud’ toegang via het openbare internet het belangrijkste connectiviteitsmodel is geworden, is het noodzakelijk om verschillende ICT-domeinen samen te laten werken met andere beveiligingscontroles. Voor het succes van ‘zero trust’ en andere initiatieven voor modernisering van de beveiliging is dit van cruciaal belang geworden. Om die uitdagingen aan te gaan, dient er op een nieuwe manier nagedacht te worden over cybersecurity. Waar begint u?

Inmiddels hebben beveiligingsoplossingen zoals SIEM-, SOAR- en EDR-technologieën hun intrede gemaakt. Toch hebben deze oplossingen hun beperkingen en geven onvoldoende inzicht over het domein. Hoe zorgt u voor een beter inzicht en vereenvoudiging in de security binnen uw digitale infrastructuur?

De integratie van uitgebreide detectie en respons, XDR-technologie, belooft een nieuw niveau van zichtbaarheid, verbeterde detectie en actieve bescherming tegen moderne bedreigingen. De volledige waarde van XDR kan echter niet worden gerealiseerd zonder opnieuw na te denken over beveiligingsanalyses. Het geheel leidt tot minder waarschuwingen, end-to-end automatisering en slimmere beveiligingsactiviteiten. Wat heeft u nodig om geïntegreerde securityplatformen te integreren en automatisering te versnellen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren wij de Digital Round Table: Inzicht in cybersecurity – waarom XDR?”.

De sessie wordt gehouden op donderdag 07 april  van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze interactieve sessie nodigen wij u uit om samen met vakgenoten te sparren en discussiëren over de reis naar XDR. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen

Onderwerpen:

  • Wat is XDR en hoe speelt het in op de beveiliging van on-premise en Multi Cloud omgeving?
  • Hoe zorgt u voor inzicht in cyberbedreigingen zoals identiteitsaanvallen binnen uw netwerk?
  • Heeft SIEM zijn beste tijd gehad?
  • Security en Compliance is een shared responsibility, waarom is het implementeren van een Cloud Compliance Framework zo belangrijk?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Palo Alto en Wipro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2