Digital Round Table: Inzicht in cybersecurity – waarom XDR?

19 mei 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Nu ‘direct-to-cloud’ toegang via het openbare internet het belangrijkste connectiviteitsmodel is geworden, is het noodzakelijk om verschillende ICT-domeinen samen te laten werken met andere beveiligingscontroles. Voor het succes van ‘zero trust’ en andere initiatieven voor modernisering van de beveiliging is dit van cruciaal belang geworden. Om die uitdagingen aan te gaan, dient er op een nieuwe manier nagedacht te worden over cybersecurity. Waar begint u en hoe zorgt u voor voldoende inzicht?

Inmiddels hebben beveiligingsoplossingen zoals SIEM-, SOAR- en EDR-technologieën hun intrede gemaakt. Toch hebben deze oplossingen beperkingen en geven onvoldoende inzicht over het domein. Zonder inzicht is een effectieve response ondenkbaar. Hoe zorgt u voor een beter inzicht en vereenvoudiging in de security binnen uw digitale infrastructuur? De integratie van uitgebreide detectie en response, XDR-technologie, belooft een nieuw niveau van zichtbaarheid, verbeterde detectie en actieve bescherming tegen moderne bedreigingen. Echter kan de volledige waarde van XDR niet worden gerealiseerd zonder opnieuw na te denken over beveiligings-analyses. Wat heeft u nodig om geïntegreerde securityplatformen te integreren en automatisering te versnellen?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Inzicht in cybersecurity – waarom XDR?

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 19 mei 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe zorgt u voor inzicht in cyberbedreigingen zoals identiteitsaanvallen binnen uw netwerk?
  • Heeft SIEM zijn beste tijd gehad?
  • Welke rol kan XDR spelen in op de beveiliging van on-premise en Multi Cloud omgevingen?
  • Zijn er risico’s bij het implementeren van een XDR-oplossing?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Palo Alto en Wipro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31