Digital Round Table: In de cloud of on-premise; de voordelen van servers in eigen beheer

23 juni 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Op het gebied van IT-infrastructuren volgden de technologische ontwikkelingen zich in de afgelopen jaren snel op. De trends die daaruit volgen op het gebied van ‘performance’ en ‘workloads’ zet organisaties voor de keuze van nieuwe hardware. Qua prestaties zijn chipfabrikanten als AMD en Intel allesbepalend voor de IT infrastructuur en de cruciale resources. De nieuwste technologie van servers bepaalt voor u in hoeverre u uw toekomstige bedrijfsresultaten kunt realiseren. Welke keuzes kunt u maken en welke verwachtingen mag u hebben op het gebied van beschikbare resources?

Het is altijd balanceren hoeveel ‘performance’ er nodig is ten opzichte van de beschikbare investering. Veel organisaties kiezen ervoor om hun servers op locatie te houden. Een eigen datacenter of EDGE computing biedt hoge prestaties dichtbij de bron, waar de ‘resources’ nodig zijn. Hoe haalt u het maximale uit uw server-omgeving? Voldoet het aan de eisen van een toekomstbestendige IT-omgeving?

Organisaties ervaren uitdagingen met het up-to-date houden van firmware en besturingssystemen, uptime garanties, redundancy en back-ups. Servers in eigen beheer geven organisaties meer controle over hun systeem, wat waardevol is voor de bedrijfscontinuïteit. Hoe gaat u om met deze uitdagingen en hoe behoudt u de controle op uw serveromgeving?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table:In de cloud of on-premise; de voordelen van servers in eigen beheer.”

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 23 juni 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke overwegingen zijn er in de keuze tussen de server in de cloud of on-premise?
  • Hoe stemt u de prestaties van uw servers af op (on)verwachte piekmomenten?
  • Hoe behoudt u de controle op uw serveromgeving?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IT Creation en Dell Technologies. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation

Dell Technologies

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2