Digital Round Table” Hoe houdt u uw Multi Cloud omgeving onder controle?”

2 februari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Een Multi Cloud omgeving wordt steeds vaker genoemd als strategische oplossing voor complexe vraagstukken. De afgelopen jaren is er een enorme groei geweest in Cloud Applicatie Services in de vorm van onder ander SaaS, en door de ontwikkelingen van Covid-19 is deze groei in sneltreinvaart gegaan. Hoewel organisaties hier nu de vruchten van plukken, zijn er ook nieuwe uitdagingen bijgekomen. Cloudplatforms beheren is gezien hun complexiteit en schaal uitdagend en veeleisend. Een van de grootste uitdagingen bij het werken met meerdere Cloud Applicatie Services is het centraal managen hiervan. Hoe houdt u dit inzichtelijk en veilig?

Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Een goed doordachte cloud infrastructuur helpt u bij het inzichtelijk en veilig houden van data en applicaties.

Maar hoe ontdekt, beschermt en regelt u alle toegang tot alle apps en data? Oftewel hoe beheert u uw multi cloud omgeving op de juiste manier? Weet u wie er toegang heeft en hoe deze gebruikt wordt? Is de toegang gerechtvaardigd, en kan dit bewezen worden?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we een Digital Round Table: “Hoe houdt u uw Multi Cloud omgeving onder controle?”

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 2 februari van 10:00 tot 11:30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit om te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke impact heeft de snelle groei van Cloud Applicaties Services in de vorm SaaS voor uw organisatie?
  • Hoe krijgt u een 360 graden zichtbaarheid in uw cloud infrastructuur?
  • Hoe beheert en controleert u de toegang van gebruikers in uw multi cloud omgeving?
  • Is er een stappenplan voor een geïntegreerde aanpak omtrent Cloud Governance?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Traxion en SailPoint. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

SailPoint

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2