Digital Round Table: Het moderne datacenter, verleg de grenzen van uw IT-infrastructuur

21 april 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Het zijn uitdagende tijden waarin we steeds meer verwachten van IT. Organisaties die snel capaciteit kunnen bijschalen of die een deel van hun business online kunnen voeren hebben een voorsprong. Juist daarom is het belangrijk om te werken aan een flexibele, efficiënte en snel schaalbare IT-omgeving, die slim gebruik maakt van de kracht van de cloud. Hoe ziet de nieuwe generatie IT-infrastructuur eruit?

Organisaties zoeken naar IT-oplossingen die altijd beschikbaar zijn, foutloze prestaties leveren en die weinig kosten met weinig beheerlast. Veel organisaties zoeken dit in een hybride model
zoals een modern datacenter. Het moderne datacenter is een intelligente combinatie van een on-premise IT-omgeving met multi-cloud omgevingen. Welke stappen moet u zetten om dit
hybride model te realiseren?

Een hybride IT-omgeving kan worden gecreëerd door IT-resources te virtualiseren. Dit maakt het ook mogelijk om beheer te centraliseren en taken te automatiseren. De infrastructuur is software-defined en gaat over de grenzen van een traditionele on-premise IT-omgeving. Omdat het gaat om een lange termijnstrategie komen er belangrijke keuzes bij kijken. Welke afwegingen zijn er om te maken?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Het moderne datacenter, verleg de grenzen van uw IT-infrastructuur

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 21 april 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe kunt u flexibel nieuwe of extra IT-resources opschalen wanneer de business daarom vraagt?
  • Wat is er nodig om controle te houden over het beheer en de kosten van een hybride IT-omgeving?
  • Wat zijn de voor – en nadelen van een hybride IT-omgeving?
  • Is een cloud-first strategie verenigbaar met legacy-omgevingen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners PQR en VMware. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

PQR-Logo-Final-Outline_WHITE_BOXED

VMware logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5