Digital Round Table: Haal de complexiteit uit IAM-automatisering

23 juni 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

De toenemende afhankelijkheid van remote werken heeft de adoptie van Identity en Acces Management (IAM) en nieuwe technologieën verder gestimuleerd, wat zorgt voor een verandering in security best practices. Organisaties moeten verandering mogelijk maken om aan de best practices te voldoen, maar door het gebrek aan expertise vereist dit een grote
verandering in organisatorische prioriteiten en werkprocessen. Wat heeft u nodig om uw IAM-systemen te versterken en up-to-speed te blijven?

Hoewel er de afgelopen jaren enorme verbeteringen zijn geweest in IAM, is het een feit dat organisaties nieuwe oplossingen blijven verkennen. IAM-systemen moeten onopgemerkt hun werk doen om een naadloze gebruikservaring te creëren en toch up-to-speed blijven met complexe security-uitdagingen. Om dit mogelijk te maken kiezen voor een geautomatiseerde IAM-oplossing. Hoe zorgt u ervoor dat IAM geen belemmering wordt voor uw werkprocessen?

Ondanks de potentiële voordelen zijn er uitdagingen bij het automatiseren van IAM. Zo worstelen veel organisaties met de complexiteit van de situatie. Hoe zorgt een organisatie ervoor dat processen zonder experts geautomatiseerd kunnen worden? Zijn no-code oplossingen de manier om automatisering door te voeren?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Haal de complexiteit uit IAM-automatisering

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op  donderdag 23 juni 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat heeft u nodig om IAM-automatisering mogelijk te maken en hoe blijft u up-to-speed met nieuwe oplossingen?
  • Hoe zorgt u voor een gestroomlijnd IAM-systeem die geen belemmering vormt voor werkprocessen?
  • Kunnen no-code oplossingen de complexiteit uit IAM-automatisering halen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Okta. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

okta-logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5