Digital Round Table: Digitale gezondheid bepaalt de toekomst van de zorg

31 mei 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Digitalisering binnen de zorg is inmiddels een onmisbaar onderdeel voor de doorontwikkeling van toekomstbestendige zorg. Dankzij het sneller en breder inzetten van digitale toepassingen kan de noodzakelijke zorg ook tijdens de coronacrisis doorgang vinden. Digitalisering is een belangrijke voorwaarde voor het kunnen verbeteren van de informatievoorziening naar cliënten en medewerkers. Wat is het juiste stappenplan voor de digitalisering van uw organisatie en hoe speelt u in op de uitdagingen die u op deze route tegenkomt?

Zorg op afstand begint steeds meer doorgang te vinden en daarbij is soepele toegang tot actuele cliëntinformatie nodig. Daarnaast kan digitalisering ook bijdragen aan het werkplezier van medewerkers omdat het een goede en veilige werking van de talrijke zorgapplicaties bevordert. Hoe zorgt een goede bedrijfs- en IT-strategie ervoor dat uw cliënten van goede en veilige zorg worden voorzien?

Kwalitatief goede zorg waarbij de cliënt centraal staat heeft prioriteit, echter staan zowel medewerkers als budgetten onder druk. Hoe kan digitalisering bijdragen aan verlaging van die druk? Oftewel wat is de basis voor succes met digitale zorg en wat zijn de actuele ontwikkelingen en kansen hierbij?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Digitale gezondheid bepaalt de toekomst van de zorg.

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 31 mei 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit de afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Welke uitdagingen en kansen ziet u om door te pakken op de digitalisering van uw zorgorganisatie?
  • Hoe bepaalt u de richting om veilig en kosteneffectief digitale zorg een onderdeel te laten zijn van kwalitatief goede zorg?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Telindus. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2