Digital Round Table: De evolutie van supply chain; welke veranderingen zijn er?

24 mei 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Supply chain is binnen iedere organisatie anders. Door de diverse verstoringen is het voor organisaties lastig om hier tijdig op te anticiperen. Dit maakt dat supply chain integraties
belangrijker dan ooit zijn! Verstoringen bewijzen dat organisaties flexibele integratiemogelijkheden nodig hebben om zo de samenwerkingen in hun netwerk, en dat van partners te vergemakkelijken. Hierdoor heeft u organisatie niet alleen beter inzicht in gedeelde processen, maar kunt u tevens tijdig anticiperen op toekomstige verstoringen. Maar welke tools heeft u nodig om hier stappen voor te zetten?

De afgelopen jaren zijn er verschillende verstoringen geweest waar iedere organisatie mee te maken heeft gehad denk daarbij aan de pandemie, logistieke uitdagingen, transportproblemen en cyberveiligheid. Maar met het oog op de toekomst is het van algemeen belang om hier goed op te reageren en klaar te zijn voor deze “verstoringen” waarbij de organisatie de veerkracht behoud. Hoe zorgt u dat de organisatie klaar is voor snelle integraties en digitalisering?

Digital supply chain transformatie is de sleutel tot succes en is nodig binnen alle sectoren om te kunnen groeien. Of het nu gaat om orders, klant tevredenheid, financiële supply chain of productie een ding hebben deze zaken gemeen, digitale wendbaarheid en schaalbaarheid. Hoe ziet uw intelligent supply chain er in de toekomst uit? En waar staat u vandaag de dag?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: De evolutie van supply chain; welke veranderingen zijn er?

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 24 mei 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke verstoringen heeft uw organisatie mee te maken? En wat zijn de lessons learned?
  • Welke tools/technologieën kunt u gebruiken om zo verstoringen te minimaliseren en tijdig te anticiperen?
  • Hoe ziet de intelligent supply chain van de toekomst eruit? En welke stappen moeten hiervoor genomen worden?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Opentext. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

opentext-logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30