Digital Round Table: Cloudstrategie: de beweging naar de Cloud is een gegeven

21 juni 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Steeds meer organisaties zijn bezig met een migratie naar de Cloud en staan voor de keuze: public, private of (rijks) cloud. Het is aan organisaties om de condities van de Cloudmigratie vooraf af te bakenen, waarbij gekeken wordt naar het tempo van innovaties, informatiebeveiliging, datagovernance, sourcing en bekostiging. Wat zijn de belangrijkste afwegingskaders voor uw organisatie om de overstap te maken? En hoe ontketent u de volle potentie van de Cloud?

De transitie naar een ‘’Overheid en IT 2.0’’ zal niet gemakkelijk zijn. Bij een overstap naar de Cloud en het ontwikkelen van een Cloud-strategie moet niet alleen gekeken worden naar wát u overbrengt. Hoe doet u dit zo doelmatig en kosteneffectief mogelijk? En hoe blijft u “in control” als het gaat over het overzetten van data en systemen? Hoe kunt u zichzelf bewapenen in de cyberwedloop?

Daarnaast is het tempo van innovatie zo hoog dat dit druk zet op de vraag naar competenties en ervaringsvereisten van IT-professionals. Wat zijn uw afwegingskaders tussen zelf uitvoeren, uitbesteden en centraal doen als het gaat om de IT-infrastructuur? Daarnaast is er een structuur nodig om afspraken en voorstellen te toetsen. Hoe ziet de roadmap naar de Cloud er voor uw organisatie uit?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Cloudstrategie: de beweging naar de Cloud is een gegeven

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 21 juni 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de afwegingskaders tussen public, private en (rijks) Cloud?
  • Informatiebeveiliging: hoe blijft u ”in control” op data, systemen en de cyber-wedloop?
  • Welke Cloud condities zijn er nodig? En welke financiële invloed heeft dit?
  • Sourcing: de afwegingskaders tussen zelf doen of uitbesteden?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Veeam en Microsoft. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Veeam logo

Microsoft

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3