Digital Round Table: Artificial Intelligence binnen zorginstellingen

9 november 2023
Tijd: 10:00 - 11:30

Zorginstellingen willen hun data vaak wel gebruiken voor het verbeteren van de zorgkwaliteit of het bieden van meer maatwerk voor hun cliënten. Er zijn talloze mogelijkheden, echter de vraag is: hoe toepasbaar is het nu eigenlijk?

AI biedt enorme mogelijkheden om de zorgsector te transformeren en te verbeteren. Uit persoonlijke gesprekken die wij voerden met IT verantwoordelijken binnen zorginstellingen blijkt dat het gebruik van AI nog mondjesmaat is en er nog veel vraagtekens zijn over de toepasbaarheid en betrouwbaarheid.

Wanneer AI niet goed wordt toegepast kan dit desastreuse gevolgen hebben in de zorg gezien zij te maken hebben met de gezondheid van mensen. Juist daarom is het uitermate belangrijk dat het elkaar versterkt, maar ook dat de uitkomsten van AI betrouwbaar zijn. Een groot en actueel doel is om een betere en efficiëntere manier van zorg te faciliteren voor de zorgmedewerkers, zodat zij bijvoorbeeld minder tijd kwijt zijn aan administratie.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze digitale kennissessie waarbij we inzoomen op “Artificial Intelligence binnen zorginstellingen”. Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 9 november 2023 van 10.00 tot 11.30 uur.

Voor wie?
De sessie is specifiek voor IT-professionals binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor de Informatisering in de organisatie.

Onderwerpen:

  • Waarom wordt AI nu nog zo weinig gebruikt binnen de zorg?
  • Hoe kunnen zorginstellingen ervoor zorgen dat de AI modellen betrouwbaar en valide zijn?
  • Welke kennis heeft u als organisatie nodig om AI in gebruik te nemen?

 

RESERVEREN

Per sessie brengen we graag een gelijkwaardige groep professionals bij elkaar. Een reservering is daarom pas definitief als deze is goedgekeurd door onze Projectmanagers. 

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug