Digital Round Table: Architectonische complexiteit; haal het maximale uit uw (hybride) IT infrastructuur

5 juli 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Cloud omgevingen hebben een flinke opmars gemaakt de afgelopen jaren en voor veel organisaties was de pandemie een belangrijke factor om de overgang van cloud en SaaS te versnellen. De inrichting van de IT omgeving wordt hierdoor steeds belangrijker. De cloud biedt natuurlijk andere voordelen dan een eigen server, maar een eigen server heeft ook zo zijn voordelen. Welke redenen zijn er om applicaties in een cloud omgeving te plaatsen? En wanneer is het niet verstandig? En (hoe) brengt u de legacy applicaties naar de cloud?

Er zijn voldoende redenen om te kiezen voor applicaties in een cloud omgeving, zoals risicobeperking, schaalbaarheid, verlagen aanschafkosten, locatie onafhankelijkheid en beheer en monitoring. Maar wat als u afhankelijk bent van een bepaalde visie op de IT omgeving, u werkt met gevoelige gegevens of als u onafhankelijkheid van internet nodig heeft? Tevens geeft on-premises meer garanties op lage latency.

Naast de keuze om volledig in de cloud te gaan of een hybride variant te kiezen, hebben veel organisaties ook te maken met legacy software. Met een verouderde applicatie is het risico dat de snelheid en continuïteit van de applicatie niet altijd kan worden aangeboden, terwijl dit wel essentieel is. Hoe haalt u het maximale uit uw huidige IT infrastructuur?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Architectonische complexiteit; haal het maximale uit uw (hybride) IT infrastructuur.”

Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 05 juli 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • On-premises, cloud of hybride; hoe haalt u het maximale uit uw huidige IT-infrastructuur?
  • Wat voor impact hebben legacy applicaties op uw business?
  • Hoe pakt u de architectonische complexiteit aan (ten gevolgen van het toevoegen van SaaS- en edge-oplossingen, onderhoudt van on-premise en multi-cloudomgevingen en moderniseren van applicaties)?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IT Creation en Dell. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation

Dell Technologies

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2