Digital Round Table“2021 Security Prioriteiten” Waar te beginnen ?” (BE)

27 november 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Cybercriminelen zitten net als u, ook niet stil. De juiste beveiligingsmaatregelen zorgen voor de bescherming van uw data en bovenal een betrouwbare bedrijfscontinuïteit. Maar hoe gaat u om met de voortdurend evoluerende dreigingen en nieuwe aanvalstechnieken en hoe biedt u de beste beveiliging die past bij uw infrastructuur?

Een nieuw onderzoek van Computable verdiept zich in de top 20 security prioriteiten voor 2021. Wij zoomen in op die prioriteiten die het verschil kunnen maken voor uw bedrijf. Een cyberaanval is pas succesvol als aan 2 factoren wordt voldaan:
1.  de protectie wordt omzeild, misbruik makend van kwetsbaarheden
2.  alle uitgevoerde acties blijven onder de radar (er is geen detectie)

We beseffen dat een protectie-oplossing nooit een 100% waterdichte garantie kan bieden (zeker als we de afschrijvingstermijn meerekenen).
Hoe kunnen we (nieuwe) kwetsbaarheden herkennen en ‘oplossen’? Bijvoorbeeld: een oude maar afgeschermde server blijkt nu toch aangevallen te zijn met ransomware!? De security-awareness bij de eindgebruikers is te laag. Hoe traint u gebruikers om een phishing-aanval herkennen? Wat precies betekent “shadow-IT”? En hoe vormt dit precies een risico voor het bedrijf?

Maar als de protectie omzeild wordt, hoe weet u waar die aanval gestart werd, en hoe behoudt u dan toch de controle over uw data en bedrijfscontinuïteit?
Kijkende naar het IT-security beleid zien we dat de organisatie lange termijnkeuzes moet maken, waarbij de voor- en nadelen van nieuwe detectietechnologieën zeer uitvoerig moeten worden geëvalueerd. Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we een Digital Round Table: “2021 Security Prioriteiten” Waar te beginnen? De digitale kennissessie wordt gehouden op vrijdag 27 november van 10.00 tot 11.30 uur. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten.

Onderwerpen:

  • Hoe kan u de security awareness verhogen in u bedrijf?
  • Hoe behoudt u real-time inzicht via detectie en respons
  • Hoe kan u ervoor zorgen dat ook de beveiliging van uw cloud data compliant is aan beleidsregels?
  • Blijft u investeren in uw eigen security-team of haalt u de nodige kennis vanuit een externe partner?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner TrendMicro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

trendmicro

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5