Digital Round Table ”De werkplek ‘na’ Covid”

10 november 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Alles is anders dan zes maanden geleden. Anders ontmoeten, transacties doen, zaken doen, vergaderen en nieuwe tools gebruiken. Het Coronavirus duwde ons terug in onze huizen. Het kantoorleven bestond even niet meer. IT, HR en Facilities hebben alles gedaan om te faciliteren in de accuut onstane situatie. Vaak lukte dit goed. Nu wordt duidelijk dat veel veranderingen een permanent karakter krijgen. Hoe gaan we vanuit IT, HR en Facilities hiermee om? De impact van veranderingen is groot op o.a. de IT-omgeving, eventuele benodigde samenwerkingstools, de werkplek, het kantoor en de employee engagement. ‘Rethink your way of working’.

Werkgevers hebben de afgelopen tijd gezien dat thuiswerken gewoon kán. Niet alleen de hightech bedrijven, maar alle sectoren maken nu kennis met de voordelen van thuiswerken. Medewerkers waarderen het thuiswerken. Maar we hebben ook gezien dat tijdens een crisis thuiswerken niet altijd prettig is, bijvoorbeeld omdat partner of kinderen thuis zijn of de thuiswerkplek niet goed is ingericht. Ook missen medewerkers sociale interactie en bestaat er de kans dat de employee engagement afneemt. Hoe vanuit HR ga je hiermee om?

Vanuit IT zijn er veelal noodsprongen gemaakt om het thuiswerken voor medewerkers te faciliteren. Hoe zorg je ervoor dat in de ‘permanente’ situatie de connectiviteit en tools op orde zijn om veilig samen te werken?

Hoe faciliteer je een gedeeltelijke, veilige terugkeer naar een kantoor dat in functie ook gaat veranderen? Het wordt de plek voor samenwerken, ontmoeten en overleggen. Welke impact heeft dit voor het kantoor?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “De werkplek ‘na’ Covid – Rethink your way of working”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 10 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke verschillende zaken zijn van belang voor IT, HR en Facility? Hoe kunnen we elkaar helpen?
  • Hoe gaan we in fases ons kantoor aanpassen voor veilige terugkeer?
  • Hoe stimuleer je samenwerken en betrokkenheid tussen medewerkers die gemakkelijk thuis kunnen werken en medewerkers die dat door hun functie niet kunnen?
  • Hoe kunnen we nieuwe medewerkers goed onboarden binnen het bedrijf?
  • Gewenste IT-veranderingen nu thuiswerken een min of meer permanent karakter krijgt?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners NTT en Cisco. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT

Cisco logo

Beeld bovenaan deze pagina: door Ivan Samkov via Pexels

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2