Digital Round Table “De weg naar een succesvolle digitale ervaring voor medewerkers”

20 april 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

We leven in een digitale wereld die onze producten, bedrijfsactiviteiten, en misschien nog belangrijker, medewerkers heeft veranderd. Het blijft een uitdaging om het beste talent aan te trekken en te behouden. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in technologieën om digitale ervaringen te verbeteren. Maar hoe zorgt u voor een uniforme aanpak om de Employee Experience door middel van IT te verbeteren?

Het beheren van endpoints en de toegang tot applicaties zijn door de snelle veranderingen van digitale werkplekken een constante uitdaging geworden. Digitale werkplekken kunnen de flexibiliteit van medewerkers en hun Employee Experience verbeteren. Altijd en overal op elk apparaat een mix van applicaties kunnen bieden speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van een productieve technologie ervaring. Voor duurzame digitale werkplekken moeten organisaties de architecturen en infrastructuren moderniseren. Hoe zorgt u daarbij voor een juiste werkwijze dat geadopteerd wordt door de medewerkers?

Uw medewerkers veilig thuis laten werken is niet vanzelfsprekend. De prioriteiten voor IT Security kunnen daarbij botsen met een goede Employee Experience. De juiste balans vinden tussen IT Security en Employee Experience wordt dan ook gezien als een belangrijke IT-uitdaging. Wat zijn de beste oplossingen om IT Security en beheer te verenigen? In hoeverre kunnen deze oplossingen geautomatiseerd worden?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Employee Experience; het succes voor de toekomst”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 20 april 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de ontwikkelingen binnen uw organisatie omtrent digitale werkplekken en Employee Experience?
  • Welke uitdagingen zijn er om een solide basis te creëren voor digitale werkplekken?
  • Hoe creëert u een juiste balans tussen Employee Experience en Security?
  • Wat is de invloed van het automatiseren van het PC Lifecycle Management (PCLM) op de Employee Experience?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Dell Technologies en Intel. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Dell Technologies intel

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5