Digital Round Table “De toekomst van kwaliteits- en informatiemanagement”

15 april 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Trends en ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt. Daarbij komen er steeds meer diverse wet- en regelgevingen. Het wordt belangrijker dat je als organisatie aan kunt tonen hoe processen in elkaar zitten en geborgd worden. Hoe zorgt u ervoor dat er veilig en efficiënt gewerkt wordt? En hoe creëert u een wendbare organisatie die optimaal kan inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen?

Onderzoek van de University of Birmingham wijst uit dat werknemers met veel vrijheid een groter verantwoordelijkheidsgevoel hebben over de kwaliteit van hun werk. Zelfsturing over de uitvoer van taken leidt tot meer motivatie en uiteindelijk een hogere productiviteit. Maar hoe zorgt u ervoor dat alle neuzen dezelfde richting op staan en u grip houdt op zelfsturing?

Organisaties werken nog dagelijks met meerdere kwaliteits- en informatiesystemen. Het beheer en gebruik van meerdere systemen kan complex en tijdrovend zijn. Hoe zorgt u voor de juiste verbindingen van de systemen en haalt u het maximale rendement uit uw bestaande applicaties?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “De toekomst van kwaliteits- en informatiemanagement?”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 15 april 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de trends en ontwikkelingen in kwaliteits- en informatiemanagement?
  • Hoe combineert u zelfsturing met regeldruk?
  • Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers de dynamiek binnen uw organisatie omarmen?
  • Hoe creëert u efficiëntie door de juiste verbindingen tussen sturingssystemen?
  • Wat is de invloed van technologie op kwaliteits- en informatiemanagement?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Infoland. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Infoland

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2