Digital Round Table ”De route naar succesvol Unified Endpoint Management”

10 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Waar uw organisatie zich ook bevindt in de digitale transformatie van uw medewerkers, de eisen van IT-gebruikers zijn vandaag de dag hetzelfde: ze willen toegang tot uw nieuwste applicaties, gegevens en resources vanaf elk apparaat, altijd en overal. En natuurlijk moeten organisatie deze diensten op een veilige manier leveren. Om dit te kunnen bereiken zul je Unified Endpoint Management succesvol moeten implementeren.

Het is veel werk, met veranderingen in organisatie, processen en technologie, waarbij prioriteiten moeten worden gesteld. Maar het is noodzakelijk om een echte digitale organisatie te worden die in staat is het talent aan te trekken en te behouden dat u nodig hebt om concurrerend te blijven in de digitale wereld van vandaag.

Hoe kan beheer in de cloud een uitstekende gebruikerservaring opleveren en de betrokkenheid van medewerkers vergroten? Ontdek hoe de efficiëntie verhoogt door de technische problemen te verkleinen, infrastructuursilo’s te verenigen en de ondersteuning te verbeteren. Onderzoek van Forrester geeft aan dat na het innoveren van de PC Life Cycle, het omarmen van desktopbeheer in de cloud de hoogste prioriteit heeft. Naast het uitstippelen van de route naar succesvol Unified Endpoint Management, is de implementatie hiervan een blijvende uitdaging. Hoe zorgt u hierbij voor een uniforme aanpak?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: ”De route naar succesvol Unified Endpoint Management”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 10 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de ontwikkelingen binnen uw organisatie omtrent Unified Endpoint Management?
  • Welke uitdagingen en kansen hebben hier impact op?
  • Hoe maakt u van Unified Endpoint Management i.p.v. een kostenpost een strategische investering?
  • Hoe zorgt u voor een eenvoudig, flexibel en geautomatiseerde Unified Endpoint Management, en hoe implementeert u dit?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Dell Technologies en Intel. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Dell Technologies      intel

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2