Digital Round Table “De rol van collaboration tools binnen de digitale transformatie”

2 juli 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

De wereld om ons heen digitaliseert steeds sneller, waardoor de eisen van zowel medewerkers als klanten snel veranderen. Medewerkers willen onderweg of op kantoor toegang hebben tot moderne tools om efficiënt vanaf elke plek te kunnen samenwerken. En klanten willen altijd en overal met uw organisatie kunnen communiceren via het kanaal van hun voorkeur. Hierdoor moet IT steeds sneller nieuwe functionaliteit leveren, met minder mensen en tegen lagere kosten.

Uit het Breaking Barriers 2020 rapport blijkt dat organisaties gebruik maken van gemiddeld 12 leveranciers voor telefonie, conferencen, video en chat. Voor de eindgebruiker is dit inefficiënt, waardoor zij geneigd zijn om eigen tools (e.g. Whatsapp, Slack, etc) te gebruiken, die niet door de IT-afdeling zijn aangereikt (shadow IT). Daarbij komt nog dat IT déze leveranciers, de wereldwijde telecom-infrastructuur en meerdere lokale carriers en centrales moet beheren. Kortom, complexiteit en frustraties bij IT, eindgebruikers en de klant. Dit leidt tot inefficiënt samenwerken, onnodig hoge kosten en te veel leveranciers.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “De rol van collaboration tools binnen de digitale transformatie”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 2 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Hoe communiceren uw medewerkers vandaag de dag met elkaar en wat zijn de uitdagingen die hierbij komen kijken?
  • Hoe zorgt u dat uw medewerker vanaf elke plek en device kan werken? Hoe zorgt u voor een uniforme user experience?
  • Wat is de maatstaf voor de huidige infrastructuur voor wereldwijde communicatie en telefonie?
  • Hoe kunnen collaboration tools integreren met bestaande bedrijfsapplicaties?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Genesys. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Genesys logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug